Portofoliu de Clienti

Portofoliu de Clienti

De la infiintare, mai exact de la 01.11.2001 si pana in prezent, S.C. VIVA CONSULT S.R.L. a acumulat un portofoliu de peste 60 de clienti.

Acestia sunt:

Ο    persoane fizice autorizate – notari, doctori, avocati;
Ο    intreprinderi individuale – in domeniul agricol, sportiv;
Ο    agenti economici:

  • societati comerciale cu capital social detinut de asociati sau actionari romani
  • societati comerciale cu capital social detinut de asociati sau actionari straini (francezi, italieni, englezi);

Ο   organisme non profit – asociatii pentru desfasurarea de activitati in domenii diferite cum ar fi domeniul  social, domeniul sportiv, domeniul cultural.

Cat priveste domeniul de activitate al clientilor nostri, avem clienti care desfasoara activitati in domenii variate cum ar fi cel al  constructiei de automobile, al producerii si comercializarii de ambalaje,  explorarii si exploatarii petrolului si a altor rezurse naturale, prestari de servicii in toate domeniile,  comercializarea de produse achizitionate de pe piata interna, comunitara sau din importuri, transporturi interne si internationale, editura de carte, antreprenoriat in constructii, baruri, hoteluri si restaurante.

Pentru clientii nostri asiguram consultanta in organizarea contabilitatii primare pentru activitatea de productie in orice domeniu ( calculatie de pret, determinarea consumurilor directe de materii prime, de manopera, contabilitate de gestiune pe sectii, pe centre de profit).

Comments are closed